Dolar 42,2254
Euro 48,9898
Altın 5.584,86
BİST 10.576,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 15°C
Cts 16°C

Yargı dizisinde dikkat çeken “Kadir Şeker” detayı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yargı’da dün akşam yayınlanan bölümünde “Kadir Şeker” detayı dikkat çekti. Dizide geçen “Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum” repliği Twitter’da gündem olurken binlerce kişi de “Kadir Şeker’in unutulmadığı görmek mükemmel” yorumunu yaptı.

Yargı dizisinde dikkat çeken “Kadir Şeker” detayı
15 Kasım 2021
A+
A-

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle damga vurdu. Kardeşini öldüren kişiyi bulmak isteyen avukat Ceylin ve cinayette baş şüpheli olarak gösterilen gencin savcı abisi Ilgaz’ın hayatının anlatıldığı diziye Kadir Şeker sahnesi damga vurdu.

KADİR ŞEKER OLAYI HATIRLATILDI

Dizide 2020 yılında darp edildiğini düşündüğü bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne neden olduğu için tutuklanan Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Dizide bir kadına yardım ederken başka bir kişinin ölümüne neden olan kişi, “İyilik yaptığım için 10 yıl yattım ben. Parkta dövülen bir kadını kurtarmaya çalıştım. Yardım çığlıklarına koştum. Adam, kadını bildiğin öldürüyordu. Sırf kadını kurtarmak için iyilik için yerden taş alıp vurdum. Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum. 10 yıl yattım kimse benim için bir şey yapmadı” diyor.

TWITTER’DA GÜNDEM OLDU

Dizideki Kadir Şeker sahnesi kısa sürede Twitter’da gündem oldu. Trend listesine giren dizi için “Kadir Şeker’i unutmadık. Yargı, yargı dağıtıyor” yorumu yapıldı. İşte gelen yorumlardan bazıları;

Haber: İzel Çelik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.