Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 18°C

Yemeksepeti’nde erişim sorunu

Bir süredir Yemeksepeti’ne masaüstü veya mobil uygulamadan ulaşmak isteyen kullanıcılar bir hata mesajıyla karşılaşıyorlar. Yemeksepeti’nden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Yemeksepeti’nde erişim sorunu
7 Aralık 2021
A+
A-

Son günlerde büyük bir hack olayıyla gündemde olan Yemeksepeti, geçtiğimiz dakikalardan bu yana erişim sıkıntılarına ev sahipliği yapıyor. Yemeksepeti’ne veya Banabi’ye girmek isteyen kullanıcılar, “Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” uyarısıyla karşılaşıyorlar. Öte yandan sorun yalnızca mobil tarafta yaşanmıyor.

RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Yemeksepeti’nin internet sitesine girmeye çalışan kullanıcılar, eski Yemeksepeti logosunun da yer aldığı “Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler.” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyor. Yemeksepeti’nden henüz resmi açıklama gelmiş değil.

HABER: Hasan Sezgin Karabulut

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.