Dolar 36,4344
Euro 38,3436
Altın 3.446,43
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7°C
Çok Bulutlu
İstanbul
7°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

Zamlardan nasibini Getir’de aldı!

Yemek teslimat şirketi Getir, üst üste gelen zamlardan nasibini aldı. Buna göre, gönderim ücreti 4,90 Lira olan ücretini, 7 liraya çıkardı.

Zamlardan nasibini Getir’de aldı!
18 Aralık 2021
A+
A-

Anında teslimat pazarının ülkemizdeki en güçlü oyuncularından olan ve kısa süre önce yemek siparişi pazarına da adım atan Getir’e de zam geldi. Buna göre, minimum alışveriş tutarını 30 liraya yükselten Getir, gönderim ücreti 4,90 Lira olan ücretini ise 7 liraya çıkardı.

GETİR NEDİR?

İlk olarak 2015 yılında Nazım Salur tarafından kurulan Getir Market, kısa sürede ismini duyururken, özellikle pandemi sürecinde hemen her evin kullandığı bir uygulamaya dönüştü. Önceleri sadece İstanbul’da hizmet veren market, şu anda Türkiye çapında 21 ilde hizmet veriyor.

Motorlu kurye dışında araçla da sipariş getiren Getir, aynı zamanda yemek siparişi hizmeti de veriyor. Michael Moritz öncülüğündeki yabancı yatırımcılar uygulamaya 38 milyon dolar yatırım yapmıştır. GetirYemek Türkiye’nin 81 ilin tamamında kullanılan ilk Çevrimiçi yemek siparişi markası oldu.

Haber: İzel Çelik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.