Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Demet Özdemir, Adım Farah’taki performansıyla alkış topladı!

Ülkesinden kaçmak zorunda kalan Farah’ın hikayesinin anlatıldığı Adım Farah dizisi, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Demet Özdemir, Adım Farah’taki performansıyla alkış topladı!
2 Mart 2023
A+
A-

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği Adım Farah dizisi, dün akşam ilk bölümüyle ekranda yerini aldı. Başrollerini Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin paylaştığı dizi, ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.
DEMET ÖZDEMİR OYUNCULUĞUYLA ALKIŞ TOPLADI
İran’dan kaçarak Türkiye’ye sığınan Farah’ı oynayan Demet Özdemir, performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Rolü için aylar öncesinden hazırlanmaya başlayan başarılı oyuncu, Farsça konuştuğu sahnelerde zorlanmamak için dil eğitimi almıştı.
ADIM FARAH DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
İran’dan kaçıp, hamile olduğunu öğrenmesiyle İstanbul’da kalmak zorunda kalan Farah; asıl mesleği olan cerrahlık yerine temizlik işçisi olarak çalışmaya başlar. Doğuştan balon hastalığı olarak bilinen PİY rahatsızlığına sahip olan oğlu Kerimşah’a hem annelik hem de doktorluk yapmayı başaran Farah’ın; oğlu ve onun tedavisi için yapamayacağı şey yoktur.
Bir gece, temizlik yaptığı bir mekanda, istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur.
Bir gece, temizlik yaptığı bir mekanda, istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur. Farah susmak ya da adaleti sağlamak için konuşmak arasında bocalarken, Tahir ise hayatında ilk defa masum bir kadın ve çocuğun kaderiyle ilgili karar vermek zorundadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.