Dolar 32,4165
Euro 34,5964
Altın 2.383,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ekrem İmamoğlu: “Erdoğan hayat boyu o borcu ödeyemeyecek”

Oğuzhan Uğur’un Açık Mikrofon programına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı belediye başkanlığı döneminde lokantasında misafir ettiğini söyledi. İmamoğlu, ‘Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek’ dedi.

8 Mart 2024
A+
A-

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur’un Açık Mikrofon programında yer aldı ve çeşitli konular hakkında soruları yanıtladı. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB Başkanlığı döneminde kendi lokantasında köfte yediğini ve parasını ödemediğini ifade etti. Bu durumu şaka yoluyla vurgulayan İmamoğlu, “Benim lokantamda köfte yedi, parasını da almadım ondan. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek” şeklinde konuştu.

Ayrıca, DEM Parti’nin kırmızı halılarla karşılanmasıyla ilgili bir soruya cevap veren İmamoğlu, DEM Parti’ye oy veren milyonlarca insanı terörist ilan etmenin doğru olmadığını vurguladı.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da değerlendirirken, fikirlerinin büyük ölçüde ters olduğunu belirtti. Ancak, Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde kendisini lokantasında misafir ettiğini ve ödemeyi reddettiğini dile getirdi.

Ağva ve Şile’deki sel felaketiyle ilgili olarak, İmamoğlu sık sık bölgeye ziyaretlerde bulunduğunu ve halkın acısını paylaştığını belirtti. Sel felaketinin sorumluluğunun DSİ ve İSKİ’de olmadığını ifade etti.

Son olarak, İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorulduğunda, “Allah bilir” dediğini ve bu konunun uzun süredir tartışıldığını ancak kendisinin net bir cevap veremeyeceğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.