Dolar 32,3959
Euro 34,5675
Altın 2.376,25
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Eylül ayında boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti sarmaş dolaş yakalandı!

Geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, aylar sonra sarmaş dolaş görüntülendi. Barıştıkları düşünülen çiftten Gökhan Çıra, “Buluşup sadece iş yemeği yedik” diyerek iddiayı yalanladı.

Eylül ayında boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti sarmaş dolaş yakalandı!
13 Aralık 2021
A+
A-

2019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra, 9 Eylül’de Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davayla 15 dakika içinde boşandı. Ayrıldıktan sonra iş ortaklıklarını da bitiren ve sonrasında yeni ilişkilere yelken açan ikili, önceki akşam birlikte görüntülendi.

“İŞ YEMEĞİ YEDİK”

Ayrıldıktan kısa bir süre sonra akşam yemeğinde buluşan ikilinin evliliklerine 2. bir şansı verdikleri iddia edildi. Gökhan Çıra muhabirlerin, “Barıştınız mı? Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusuna, “Birlikte buluşup iş yemeği yedik. ‘Hayırlı olsun’ demeyelim” açıklamasını yaptı.
Selin Ciğerci ise sessizliğini korudu. Mekandan ayrı ayrı çıkan Ciğerci ve Çıra araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Haber: İzel Çelik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.