Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Faik Öztürk çocuklarıyla ilgili çarpıcı bir itirafa imza attı

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk, ünlü şarkıcıya ve iki kız kardeşine çok düşkün olduğunu söyledi. “Beni herkes şen şakrak biliyor ama öyle değil” diyen Öztürk, gözlerden uzak şekilde büyüttüğü çocuklarıyla ilgili çarpıcı bir itirafa imza attı.

Faik Öztürk çocuklarıyla ilgili çarpıcı bir itirafa imza attı
14 Ekim 2023
A+
A-

Eğlenceli kimliğiyle tanınan Faik Öztürk, ‘Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece’ programında hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Gözlerden uzak büyüttüğü iki oğlu olan ünlü isim, “Nerede oturduklarını bilmiyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIN EVİNİN NEREDE OLDUĞUNU BİLMEM”

Çocuk yapmak marifet değil, yaptıktan sonra bakmak önemli. Benim iki oğlum var, ikisi de evli. Her zaman yuvalarında mutlu olmalarını isterim, hiçbir şeylerine karışmam. Safiye ve iki kardeşim dışında kimsenin evine gitmedim. Çocuklarımın evinin nerede olduğunu bilmem. Görüşüyorum, konuşuyorum ama evlerini bilmem. Gidip görmek istemiyorum, merak da etmiyorum.

“İKİ OĞLUMU EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞTIM”

“Beni herkes şen şakrak biliyor, öyle değil. Hayatım çok renkli ama yattığımda sabaha kadar düşünüyorum” diyen Faik Öztürk, “Eşimden ayrıldıktan sonra hem annelik hem de babalık yapan bir insanım. İki oğlumu en iyi şekilde yetiştirmek için uğraştım” ifadelerini kullandı.

“HAYATIMDA ÜÇ TANE KADIN VAR”

Safiye Soyman’a sevgisinden bahseden Öztürk, “Dört kardeşiz, ben en büyüğüyüm. Onlara çok düşkünüm, iki kardeşim olmadan bir yere gitmem. Onlar benim bu hayattaki kırmızı çizgim. Hayatımda üç tane kadın var; 2’si kardeşim, 1’i eşim. Bunların 3’ünün nefes almadığı bir yerde olmam. Safiye Soyman’ı çok severim, bir gün yüzünü öne düşürmedim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.