Dolar 32,3789
Euro 34,5665
Altın 2.384,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

İddiaları yalanlamıştı! Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor?

2019 yılında Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak çift, dün Instagram hesaplarından romantik bir kare paylaşarak aşklarını ilan etti.

İddiaları yalanlamıştı! Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor?
7 Haziran 2023
A+
A-

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli’nin gönlünü kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağrı Telkıvıran’a kaptırdığı ileri sürülmüştü. İkili, geçtiğimiz aylarda Armutlu’daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı.
SAKLANILAN BİR DURUM DA YOK
Çağrı Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade dile getiren Samyeli, “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” demişti.
KALP EMOJİLİ FOTOĞRAF DİKKAT ÇEKTİ
İddiaları yalanlayan Defne Samyeli, Instagram hesabından ilişkisini ilan eder niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile katıldığı düğünden bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Samyeli, fotoğrafa kalp emojisi de ekleyen Telkıvıran’ın paylaşımını kendi hikayesine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.