Dolar 38,2404
Euro 43,9409
Altın 4.224,27
BİST 9.321,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 20°C

İYİ Parti’nin Bursa adayı belli oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa Teşkilat Buluşması’nda, partisinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Selçuk Türkoğlu olduğunu açıkladı.

İYİ Parti’nin Bursa adayı belli oldu!
6 Ocak 2024
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa Teşkilat Buluşması’nda partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini vurgulayan Akşener, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayını da duyurdu. Akşener, “Bursa’dan Cumhuriyet Halk Partisi’ne gıcık olan da AK Parti’ye gıcık olan da Selçuk Türkoğlu’nu destekleyecek inşallah.” şeklinde ifade etti.
Geçmiş seçimlerde yer aldıkları Millet İttifakı için çaba sarf ettiklerini ancak 2023’te başarı elde edemediklerini belirten Akşener, partisinin hür ve müstakil bir şekilde seçimlere gireceğini dile getirdi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına cevap vererek, İYİ Parti’nin üçüncü yolun en güçlü adayı olduğunu söyledi.
Akşener, yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini vurgulayarak, herkesin oyunu kazanmaya talip olduklarını ifade etti. Adayları Selçuk Türkoğlu da temizlik işçisi yeleği giyip, süpürge ve kürek alarak göreve hazır olduğunu belirtti. Türkoğlu, “Nasıl bir göreve talip olduğumuzun farkındayız. Bursa’nın şehremini olmanın ağır mesuliyetini omuzlarımıza verdiği yükün farkındayız. Yıllardır vandallar gibi yönetilen Bursa’yı yeniden imar etmenin zorluklarının bilincindeyiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.