Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü: iddialar gerçeği yansıtmamaktadır

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde doktorların ilgisiz olduğunu iddia ederek rahatsızlık çıkaracağı iddiasıyla polis tarafından yakalanan ve daha sonra serbest bırakıldıktan sonra tekrar hastaneye gelen C.Y.’nin bir kez daha polis ekipleri tarafından yakalandığı olaya ilişkin İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Söz konusu şahsın, tüfekle hastaneye girdiği ve sağlık çalışanlarını rehin aldığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü: iddialar gerçeği yansıtmamaktadır
24 Nisan 2024
A+
A-

Olay, dün saat 11.00 civarında Bayraklı Şehir Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce gırtlak kanseri ameliyatı geçiren C.Y., doktorların kendisine yeterince ilgi göstermediğini iddia ederek hastanede rahatsızlık çıkaracağı bilgisi alındı. Hastane yönetimi durumu polis ekiplerine bildirdi. Hastane çevresinde güvenlik önlemleri alan ekipler, C.Y.’nin kullandığı 45 AEF 087 plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada pompalı tüfek bulundu. Polis kontrolünde tedavi edilen C.Y., daha sonra emniyete götürüldü. Ancak C.Y. hakkında herhangi bir şikayet bulunmadığı için serbest bırakıldı. Aynı gün içerisinde ameliyat olduğu bölgede kanama olduğunu ve doktoruyla görüşmek istediğini belirterek saat 17.30 civarında tekrar hastaneye geldiği öğrenildi. Doktorlar bu durum üzerine acil durum kodu beyaz verdi ve güvenlik görevlileri tarafından C.Y. dışarıya çıkarıldı. Daha sonra ise Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. C.Y.’nin ifadesinin alındığı ve adliyeye sevk edileceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.