Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Karısı ve annesi gelin kaynana savaşı vermişti: Gelinini hemen kabullenmemiş

Oscar’lı yıldız oyuncu Matthew McConaughey, mutlu evliliği, harika güzelliğe sahip eşi ve çocuklarıyla kurduğu yuvayla parmakla gösteriliyor. Hollywood’dan peş peşe boşanma haberleri gelirken usta aktör ve model eşi Camila Alves, yuvalarını değerli bir hazine gibi koruyor.

Karısı ve annesi gelin kaynana savaşı vermişti: Gelinini hemen kabullenmemiş
4 Ekim 2023
A+
A-

PERİ MASALI BÜYÜK BİR KÂBUSLA BAŞLAMIŞTI

Oysa bu peri masalının başı adeta bir kâbus gibiydi. 41 yaşındaki ünlü Brezilyalı model zirvedeki kariyerini hiçe saymış ve büyük bir aşkla sevdiği ünlü aktörle evlenmeye karar vermişti. Aşkı ne kadar büyükse, önüne çıkan ve adeta bir duvara tosladığı engel de o kadar büyük olmuştu: Matthew McConaughey’in annesi Mary McCabe…

Ünlü model şimdi 15, 13 ve 10 yaşındaki üç çocuğuyla mutlu mesut yaşadığı yuvasını kurarken sevdiği adamın annesinden gördüğü muameleyle adeta sudan çıkmış balığa dönmüştü. Kısa bir süre önce verdiği bir röportajda yaşadığı zorlu süreci anlatan Camila Alves’in yaşadıkları tam bir gelin – kaynana çekişmesi örneğiydi.

İLİŞKİNİN İLK GÜNLERİNDE ÜNLÜ ANNE GELİNİNİN HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRMİŞ

Matthew McConaughey’in ilk ünlendiği yıllarda basına kendi hakkında konuştuğu için arasının bozulduğu ancak sonradan çok sağlam bir ilişki kurduğu annesi artık yıldız oyuncunun ve ailesinin yanından eksik olmuyor. Bu ilişkinin ilk günlerinde ise ünlü anne Mary McCabe gelininin hayatını deyim yerindeyse cehenneme çevirmiş.

GELİNİNİ HEMEN KABULLENEMEMİŞ

Oğlunun kendisiyle tanıştırdığı müstakbel gelin adayı aynı etkiyi Matthew McConaughey’in annesinin üzerinde bırakamamış. Camila Alves, Matthew McConaughey’nin annesi Mary McCabe’in onu aileye tam olarak kabul etmeden önce çok zorladığını iddia etmişti. Ünlü model kayınvalidesinin kendisini test ettiğini ve bunu yaparken de oldukça incitici şekilde davrandığı yılları tüm verdiği röportajda açıklığıyla anlattı.

ONU SİNİRLENDİRMEK İÇİN BOZUK BİR İSPANYOLCA KONUŞTUĞUNU VE İNGİLİZCE AKSANIYLA DALGA GEÇTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Gözde oğlunun hayatına giren bu “yabancı” kadını kabullenmekte zorlanan ünlü anne, ona ilişkisinin ilk yıllarında adeta cehennem azabı yaşatmıştı. Yıldız oyuncunun annesi Camila Alves’le, onun sinirlerini bozmak için bozuk bir İspanyolca konuştuğunu ve İngilizce aksanıyla dalga geçtiğini itiraf etti. En kötüsü de, McCabe, gelini Camila Alves’e seslenirken Matthew McConaughey’nin eski sevgililerinin adını kullanıyordu.

GELİNİNE OĞLUNUN ESKİ SEVGİLİLERİNİN ADIYLA SESLENEN BİR KAYINVALİDE

Yanlışlıkla adını unutmuş gibi yaptığı gelinine kocasının hayatına geçmişte girmiş kadınların adıyla seslenen kayınvalide gelininin sinirlerini test ediyor ancak bu ilişkiyi de tehlikeye atıyordu. Ünlü model en sonunda ipleri eline almaya karar verdi. “Ben de onun bana yaptığını tersine çevirdim ve epey “baharatlı” Brezilyalı, Latin tarafımı göstermeye karar verdim” diyordu ünlü model. Ve kayınvalidesine onun kendisine davrandığı gibi davranmaya başladığı anda olayın bir anda kendiliğinden çözüldüğünü itiraf etmişti.

“AİLEMİZ MİZAHI SEVER”

Bu çarpıcı itirafın ardından Matthew McConaughey de konuyla ilgili konuşmak ve durumu açıklığa kavuşturmak istedi. Katıldığı bir yayında “Hem ailem hem de ben ve Camila mizah ve komedi anlayışına değer veriyoruz, bu bizim parçamız” dedi. Ancak annesinin tanıştıklarında karısı Camila Alves’e olan davranışının tüylerini diken diken ettiğini de itiraf etti.

ÜNLÜ AKTÖR YILLAR SONRA BU KONUDA ANNESİNİ HAKLI BULDU

Ancak ünlü aktör yıllar sonra bu konuda annesini haklı buldu ve onun yanında yer almayı tercih etti. “Bazı insanlar ‘Aman Tanrım’ diyordu ama… Camila bu konuda incinmemişti,” diye ısrar eden McConaughey kendini haklı çıkarmak için de “Bizi gıdıklayan şey başkalarını yaralayabilir.” sözlerini kullandı.

53 yaşındaki usta aktör karısıyla ilişkisine başladığında kendisine “göz kulak olduğu” için annesini övmeye devam etti. “Bana göz kulak oluyordu,” dedi. “Benim duygularımı ve duygular beslediğim kadını test etti. Büyük resme bakarsanız bu aslında oldukça havalı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.