Dolar 32,2734
Euro 34,6419
Altın 2.415,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kartal’ın en büyük parkı hizmete açıldı!

Kartal Belediyesi, ilçede yeşil alanları arttırmak için park çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında artık sona gelinen Yakacık Bayram Demirkol Parkı hizmete açıldı. Tamamlanan park, Kartal’ın en büyük parkı oldu.

Kartal’ın en büyük parkı hizmete açıldı!
27 Mayıs 2023
A+
A-

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in ilçede yeşil alanları ve parkları artırma talimatı ile çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarını başlattığı Yakacık Bayram Demirkol Parkı tamamlandı. Yakacık Çarşı Mahallesi’nde bulunan Bayram Demirkol Parkı, yenilenen yüzüyle vatandaşın hizmetine sunuldu.
Kartal Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında parkın içindeki sosyal tesisin kapasitesi arttırılırken çeşitli oyun grupları eklendi. Çim yenilemesi yapılan alanda yumuşak zeminde tam tur yürüyüş yolu imalatı da yapıldı.
HİZMETE SUNULDU
Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nın toplam alanı 6 bin 614 metrekare ve bunun 4 bin 350 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Parkta ayrıca 293 metrekare çocuk oyun alanı, 518 metrekare alanı kaplayan 265 metre uzunluğunda koşu ve yürüyüş parkuru yer alıyor.
Parkta kapsamlı bir zemin yenileme çalışması yürütülürken, 172 kişi kapasiteli Kış Bahçesi adı verilen bir sosyal tesis kuruldu. Burada 2 katlı ve 200 metrekarelik alana sahip bir teras dekor edilirken, tesiste toplamda 155 metrekare kapalı alan ve 357 metrekare açık alan bulunuyor.
İşletmesi Kartal Belediyesi tarafından yürütülen tesiste, vatandaş uygun fiyata çay ve kahve içebiliyor. Ayrıca tesisin alt katında gençlere hitap eden modern ve yenilikçi tasarıma sahip bir alan da bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.