Dolar 32,2828
Euro 34,6228
Altın 2.409,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildi!

Memleket Partisi’nden Zonguldak 5’inci sıra adayı olan 22 yaşındaki Cem Saygı adaylıktan çekildi. Sosyal medyaya düşen dans görüntüleriyle tartışma yaratan Saygı, görüntülerin eski olduğunu ve kendisini lekelemeye çalıştıklarını söylemişti.

Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildi!
14 Nisan 2023
A+
A-

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde internete düşen Memleket Partili Cem Saygı ile ilgili görüntüler büyük ses getirdi.
GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
Zonguldak 5. sıra adayı olan 22 yaşındaki Cem Saygı’nın müzik eşliğinde dans ettiği video büyük tartışma yaratırken, genç vekil adayı görüntülerin eski olduğunu ve kendisini lekelemeye çalıştıklarını söyledi.
TEPKİLER SONRASI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
Memleket Partili vekil adayı yaptığı açıklamalara rağmen tepkiler dinmeyince bugün yaptığı açıklamayla adaylıktan çekildiğini duyurdu.
“İL BAŞKANLARIMIZ ARAYIP ‘BİZİ TEHDİT ETTİLER’ DEDİ”
Videoların eski olduğunu söyleyen Saygı, önceki gün yaptığı açıklamada “Sosyal medya da olan video, eskiden çekilmiş olan bir video. Ben de anlayamadım dün bir karışıklık oldu. İl başkanlarımız aradı; ‘konuştular benimle, bizi tehdit ettiler’ dedi. Hiç bir tehdit konusu yok yani tehdit konusu varsa da zaten Memleket İl Başkanı’mızın bir şeyler açıklaması gerekiyor. Ben şimdi beşinci sıradayım. Eğer alırsam birinci sırayı ya da direkt aday gösterdikleri zaman benim ilk hedefim şu var, 10 ilimizde deprem oldu gördük onca canımız yandı, onca insanımız gitti. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.
“ESKİ BİNALARI YIKIP KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ”
Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Şimdi Zonguldak’ımızın genelinde de var çoğunlukla, eski binalar. Bunları komple yıkıp kentsel dönüşüm yapacağız. Hiç bir kuruşta para alınmadan, yaptığımız gibi aynı şekilde inşaatımızı yapıp, sıfırdan dairesini yapıp tekrardan aynı şekilde geri vereceğiz. Kışla sanayi dediğimiz yerde tırlara ait bir yol var. Tırlara ait yolda, kullanılabilir ayrı bir yol yapılacak. Mesela, aynı istikamette dönen adam, İstanbul trafiğine dönen tırcılar, yani yolu daha genişleteceğiz. Bir de alt yapı sıkıntı. Alt yapı alanımız çoğu mahallelerde var” ifadelerine yer verdi.
“HİÇBİR ŞEYİ KAFAMA TAKMIYORUM”
Esnafı gezerek destek isteyen Cem Saygı, sosyal medyada yer alan dans videoları üzerine “Sosyal medyada bir şeyler paylaşıldı. Bunlar şu anda resmen bizi lekeliyorlar. Şu anda sosyal medyada birinci sıradayım. Hiç bir şeyi kafama takmıyorum. Umrumda değil” diye konuşmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.