Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

SUİŞKAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi SUBESO’yu ziyaret etti

Sultanbeyli İş Kadınları Derneği (SUİŞKAD) Başkanı Hasret Alcellat ve Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Sultanbeyli Birleşik Esnaf Sanaatkarlar Odası (SUBESO)’nı ziyaret etti. Ziyarette SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayan SUİŞKAD Yönetimine teşekkür ederek, “Esnaf kadınlarımızın, Sultanbeyli’de çoğalması için destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

SUİŞKAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi SUBESO’yu ziyaret etti
4 Mart 2021
A+
A-

“KADINLARIMIZIN HER ALANDA SESİNİN YÜKSELMESİNİ VE GÖREV ALMALARINI DESTEKLİYORUZ”

Sultanbeyli İş Kadınları Derneği (SUİŞKAD) Başkanı Hasret Alcellat ve yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı’yı SUBESO Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında SUBESO çalışmaları hakkında bilgiler veren Nazlı, “Esnaf kadınlarımızın, Sultanbeyli’de çoğalması için kadınlarımıza destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. SUBESO olarak, girişimci kadınlarımıza bilgilendirmeler yapıp, seminerler vererek kadınlarımıza iş dünyasında yer almalarını sağlıyoruz. Kadınlarımızın her alanda sesinin yükselmesini ve görev almalarını destekliyoruz. Kadınlarımız bizim toplumumuzda çok değerli ve bu değer Ana Vatan, Ana Yurt ve “Cennet annelerin ayakları altındadır” gibi sözlerle ifade edilmiştir. SUBESO olarak kadınlarımızın her daim yanındayız.”

“KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN GÜVENLİ BİR LİMAN OLMAK İSTİYORUZ”

Ziyaret sırasında SUİŞKAD Derneği hakında bilgiler veren SUİŞKAD Başkanı Hasret Alcellat, Sultanbeyli’deki iş kadınlarını bir araya getirmek amacıyla dernek kurduklarını ifade ederek, “Kadın girişimciler için güvenli bir liman olmak istiyoruz. Kadınların her alanda söz sahibi olmasını ve iş dünyasında kadın varlığının güçlenmesini temin etmek için çeşitli faaliyetler yürütüyoruz” dedi.

SUİŞKAD Derneği Başkanı Hasret Alcellat, SUBESO Genel Sekreteri Sultan Nazlı Çilek’e, plaket takdiminde bulundular.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.