Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı.

Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!
16 Mart 2024
A+
A-

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok da mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir belediye başkanının şeffaf, özü sözü bir ve dürüst olması gerektiğini belirtti. Altınok, mal varlığının tümünün ana sütü gibi ak ve helal olduğunu vurguladı.

Açıklamaya göre, Altınok’un mal varlığı bildiriminde anne ve babadan miras yoluyla elde edilen 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 1 bostan, 1 bağ, 2 kargir ev ve 2 kargir bina bulunuyor.

Turgut Altınok ayrıca, aile şirketi olan Altınok Gayrimenkul AŞ’de yüzde 36,59 oranında hissesi olduğunu belirtti. Şirketin aktifindeki gayrimenkuller arasında daireler ve dükkânlar olduğunu açıkladı. Ayrıca, 1988 yılında aldığı arazinin bir kısmını 2014 yılında satıldığını ve geriye kalan kısmının bildirimde yer aldığını ifade etti.

Altınok’un açıklamalarına göre, 2009 yılında beyan edilen Antalya’daki daireyi daha sonra sattığı ve anne-babadan kalan gayrimenkullerde miras payının değişkenlik gösterdiği bilgisi de yer alıyor. Ayrıca, Etimesgut ilçesinde babasından kalan daire ve arsaların çeşitli tarihlerde satıldığı kaydedildi.

Turgut Altınok daha önce katıldığı bir televizyon programında mal varlığıyla ilgili olarak “Mülk bizim değil, Allah’ın. Biz sadece emanetçisiyiz.” demişti. Ayrıca, mal varlığının azaldığını ve herkesin belediye başkanı olmadan önceki mal varlığını açıklaması gerektiğini vurgulamıştı.

turgut altınok mal varlığı turgut altınok mal varlığı turgut altınok mal varlığı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.