Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Yüzüne asit atan eski sevgilisinin evinde kalan Berfin Özek, itiraf etti: İntikam almak için gittim

2019 yılında dershaneden evine gitmeye çalışan Berfin Özek’in yüzüne eski sevgilisi tarafından asit atılmıştı. Yaşanan bu acı olayın ardından TV8’de yayınlanan Paylaş Benimle programına konuk olan Berfin Özek, kendisine bu acıyı yaşatan kişiyi affederek evinde kalmasıyla ilgili konuştu. Yaptığının hata olduğunu söyleyen Özek, “Ona da aynısını yaşatıp intikam almak istedim” dedi.

Yüzüne asit atan eski sevgilisinin evinde kalan Berfin Özek, itiraf etti: İntikam almak için gittim
29 Temmuz 2021
A+
A-

“İNTİKAM ALMAK İSTEDİM, KAYBEDECEK BİR ŞEYİM YOKTU”

Acı dolu anlarından bahsederken kelimeler boğazına düğümlenen Berfin Özek, sunucu Gökhan Çınar’ın “En doğru sen anlatırsın. Bu acıya rağmen ne oldu da o ailenin yanına gittin?” sorusu üzerine şunları anlattı: “Ondan intikam alacağım dedim. Cesaretimi toplayarak aynısını yapmayı düşünüyordum. O zamanlarda aynaya bakamaz haldeydim, insanların yüzüne bakamaz haldeydim ve insanlar bana acıyarak bakıyordu. Çocuklar da benden kaçıyordu. Sanki dipsiz kuyunun dibine düşmüşüm ve çırpınıyordum. Elimi de tutan yoktu. Çok çaresizdim. Affetmek kesinlikle mümkün değil. Çünkü ben annemin acısını ve gözyaşlarını unutamıyorum. Onun üzülmesi benim kahrolmam demek. Benim o zamanlar kaybedecek hiçbir şeyim yoktu.”

 

“ŞİMDİ OLSA BU HATAYI YAPMAZDIM”

Berfin Özek, Çınar’ın “Peki bu yaptığın şeyi şimdi olsa yapar mıydın?” sorusu üzerine ise, “Asla. Öyle bir düşünsem olsaydı danışacağım insanlara danışırdım. Ben o zaman düşündüm ve yaptım. Kimseye dahi danışmadım. Şimdi olsa birine anlatır bir yolunu bulurdum” dedi.

Özek’i dinleyen psikolog Gökhan Çınar, aile içi şiddet ve kaza benzeri olaylarda kişilerin psikolojisinin etkilendiğini, duyguların karıştığı için bu tarz kararlar verebildiklerini söyledi.

“İNTİKAM ALMAYA DEĞMEZ, BEN ONLARI ALLAH’A HAVALE ETTİM”

Eski sevgilisinin ailesiyle yaşadığı dönemden bahseden genç kız, sözlerine şöyle devam etti: “Orada gözlemledim. Sonra kendime haksızlık ettiğimi düşündüm çünkü intikam almaya bile değmeyecek insanlar. Sadece Allah’a havale ettim. Annemle konuşup hata yaptığımı söyledim ve özür diledim. Annem benimle konuşup birçok kez gelmemi istemişti. O beni sevdiğini söyleyen kişi (eski sevgilisi) şuan karşımda olsa ve bana ‘Sen de ona yap deseniz’ hiç acımadan ben de ona aynısını yaparım. Onun için yaşadığım şehirden uzaklaşmak istedim.”

“AİLESİNİN YANINDA KALIRKEN ONUNLA TELEFONLA KONUŞTUM”

“Onun ailesinde kaldığım zamanda onunla telefonla konuştuk ama bu olayla ilgili konuşmadık. Ben onunla Berfin olarak değil, teyzesi olarak konuşuyordum çünkü izin vermiyorlardı. Benimle normal şekilde konuştu olaydan hiç bahsetmemiştik. Ben ona haykırarak içimi dökmek istedim ama planladığım gibi olmadı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.