Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklama yapıyor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair açıklamalar yapıyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklama yapıyor
14 Ocak 2021
A+
A-

İşte Cengiz’in açıklamalarından öne çıkanlar;

“3-5 gündür büyük bir kaos yaratma, özellikle sosyal medyada üzüldüğüm, bana göre haksız suçlamalar var. Herkese saygı duyarım. Taraftar şunu unutmasın: Geçmişini bilmeyen, geleceğini yönetemez, karar veremez”

“Biz göreve başladığımızda, kulüpte genel durum şuydu: Bütün tersanelerine girilmiş diyeceğim ama o çok abartılı olur. 157 milyon euro’ya yakın borcumuz vardı. Transfer yasağı vardı. 3 gün içinde 32 milyon TL ödedik. Şükürler olsun hallettik”

“Millet hafife alıyor. Bize 4 ay süre verdiler, 67 sayfa rapor hazırladık. İlk defa bir kulüple ikinci defa uzlaşma anlaşması yaptılar. UEFA’da da yer yerinden oynadı”

“Galatasaray’a kayyum atanıyordu. Bundan kurtardık…”

“Beşiktaş derbisine kazanmak için çıkıyoruz. Değerli bir rakibimiz. Futbolcularımız ölümüne oynayacak. Son maçlarda haksız puanlar da kaybettik”

“Galatasaray şu anda ligin en kaliteli kadrosuna sahip. Çok değerli ve onurlu futbolcularımız var”

“Bir taraftar olarak bakarsam beceriksiz bir yönetimiz. Bir de vasat diyorlar şimdi yeni çıktı. Arapça’da vasat derseniz orta şekerli kahve olur”

“Biz 100 milyon Euro kâr etmediğimiz için suçluyuz ama benim 3 yıla daha ihtiyacım var. Korkmayın aday değilim”

“Ya transfer ya istifa! Böyle bir şey olur mu?”

“İrfan için benim ne fiyat verdiğimi de tahmin edersiniz. Hayaller Van Persie, gerçekler tam tersi”

“9,8 milyon TL limitim var şu anda. ‘Bunu artırın’ dedim TFF’ye, çünkü kur yenilemesi yaptılar”

“Fatih Terim hocamızın dediği isimlerle ilgili transfer çalışmaları devam ediyor.”

“Hocamızın yalnız hissetmesi bizimle ilgili olay değil. Belki de bizimle ilgili. Allah hocamızın sinerjisini, enerjisini eksik etmesin. Hocamız, ‘Oldu oldu başkanım, olmadı biz bu kadroyla bir noktaya geliriz, şampiyon oluruz’ dedi”

“Bizim Fatih Terim ile bir derdimiz yok, kendisiyle her zaman konuşuyoruz”

“İrfan Can, Visca, Mohamed, Onyekuru hepsi değerli oyuncular. Ama bunların bir sırası ve stratejisi var”

“Hiç transfer yapamayabiliriz. Transfer yapamayınca istifa en kolay yolu. Benim için istifa etmek kadar beni kurtaracak bir şey olmaz.”

“Başkanlık için iyi bir aday görürsem onun lehine çekilirim ama iyi bir aday görmezsem aday olabilirim. Olurum demiyorum, naz da etmiyorum”

“Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesinde ilk maddeyi de okudum, son maddeyi de okudum. Futbolcu köle değil. FIFA’da açıkça diyor ki “Futbolcunun oluru olmadan tek taraflı uzatamazsın.” Bir spor hukukçusuna sorsalar bu cevabı alırlardı”

“Fatih Terim’in mukavelesi mayıs ayında bitmiyor. Fatih Hoca’nın mukavelesi, biz ya da sonradan gelecek yönetim iptal ederse biter. Otomatik iptal oluyor diye bir şey yok. 2+3 yıl yaptık mukaveleyi, hocamla beraber yaptık”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.