Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Galatasaray Başkanı: Savcılar hemen harekete geçmeli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Hiçbir başka ülkede hiçbirinden açık tehdit duymadım. Bu, başka bir sektörü çağrıştırıyor. Acilen buradan cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum. Savcılar hemen harekete geçmeli. Bu tehdit cezasız kalmamalı. Bir futbol adamı olarak çok üzgünüm” şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı: Savcılar hemen harekete geçmeli!
3 Nisan 2024
A+
A-

Galatasaray, Süper Lig’in 31. haftasında Hatayspor’u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özbek, 3 puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attıklarını belirterek, “7 maç kaldı. Hedefimiz bu 7 maçı da alarak şampiyon olmak. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün tribünleri doldurdular ve şampiyonluk hedefimize onların desteğiyle yürüyoruz” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un olağanüstü genel toplantısında yaptığı açıklamalara da değinen Özbek, şunları söyledi: “Bu gidişat biz Galatasaraylıları memnun etmiyor. Rakip kulübün başkanı olağanüstü genel kurul topladı ve bizi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Tehditler içeren bu konuşmaları kabul edilemez buluyorum. Taraftarlarımızı, başkan vekilimizi tehdit etmek, ülkemizin huzurunu tehlikeye atmak doğru değil. Şampiyonluk için rekabet sahada olmalı, tehditlerle değil. Bu tür davranışlar kabul edilemez.”

Şampiyonlukların tehditlerle kazanılamayacağını vurgulayan Özbek, “Şampiyonluk mertçe sahada mücadele ile kazanılır. Bir futbol adamı olarak üzgünüm. Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum, bu tehdit cezasız kalmamalı. Hukukun gereğini yapmasını bekliyoruz. Bütün taraftarlara itidalli olmalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.